Om Gallojob

Generel infoJobformidling

Gallojob er en selvstændig jobformidling under Gallohuset, der samarbejder med kommunale instanser og myndigheder. Dette giver en stor frihed og fleksibilitet i kontakten både med jobsøger og arbejdsgiver, og oprettelsen af et skånejob opstår ud fra et ønske og ikke af pligt. Trods det er vi fuldt beslutningsdygtige.Vi udarbejder alle aftaler og kontrakter og følger den enkelte sag helt til dørs. Den kommunale sagsbehandlers del er herefter at stå for den formelle godkendelse af aftalerne. 

I arbejdet med den enkelte jobsøger lægger vi vægt på det hele menneske og de ressourcer og kvaliteter, der måske ikke umiddelbart springer i øjet. Vi tror på, at man vokser med opgaven, og at det gælder om at opdyrke og støtte den enkelte persons muligheder frem for at fokusere på begrænsning og sygdom. Vi arbejder ud fra Recovery-principper, som bygger på ideen om at arbejdet i sig selv er sundhedsfremmende. 

Se mere om Recovery-filosofien her

 

Konsulentvirksomhed

Gallojob tilbyder foredrag om vore erfaringer med jobformidling for folk med psykiske lidelser. Vi har arbejdet med formidling af skånejob i adskillige år. Igennem perioden har vi udviklet vores helt egen metode, der hviler på gennemarbejdede erfaringer. Dem vil vi gerne dele ud af. Ring og hør nærmere.

Vi er glade for at få folk placeret på en arbejdsplads, men kunsten er herefter, at den ansatte også beholder arbejdet på længere sigt. Der har Gallojob gode resultater. Vi bruger megen tid på den enkelte jobsøger for at matche til den helt rigtige arbejdsplads. Og når det er på plads, ved vi af erfaring, at der skal en tæt opfølgning til, førend jobbet er stabilt. Vi rykker derfor også gerne ud som konsulenter for virksomheder, institutioner eller andre interessegrupper.

Se vores programteori her

 

Artikler om Gallojob

"Alle skal have en chance"

Fra Socialpsykiatri, tema: Arbejde

 

"At få fri fra sine symptomer"

Fra "handivid", tema: God praksis

 

"Fleksibel jobformidling for brugere har succes" 

Fra "Socialpsykiatri",  tema: Rehabilitering - hjælp til at komme sig